Wie ben ik?

Safiera Zechiel.

Ik ben Safiera Zechiel en ik ben Social Worker en Psychodynamisch Coach en Trainer.

Mijn passie bestaat uit het ondersteunen van mensen die toe zijn aan een verandering in hun huidige situatie.

Ik ben dit werk gaan doen omdat ik geloof dat we invloed hebben over hoe we met onszelf en onze toekomst om gaan.

Ik geloof dat eenieder mag zijn wie hij/zij is. Ik ervaar dat het soms ons meest grote uitdaging is om te mogen zijn. Soms leren we door onze ervaringen onszelf beperken in het meest maximale uit onszelf te halen en te kunnen zijn.

Mijn passie bestaat uit het mensen kunnen erkennen en zien voor wie zij zijn, samen met al hun levenservaringen, bekrachtigen in wat er al zit, maar ook de mindere krachten een gezonde ontwikkeling in samenwerking te bieden.

In het leven kunnen er meerdere thema’s, patronen of gebeurtenissen voorbijkomen. Vaak gaan wij dan in een overlevingsstand met de nodige copingsstijlen om te overleven.

Ik geloof in het overleven weer herstellen, naar oprecht, aanwezig en in balans leven.

De naam: YiSz

YiSz levert Coaching, Therapie en Trainingen aan in Rotterdam en omgeving.
YiSz werkt met kinderen (tot 12 jaar), jongeren (tot 21 jaar), Jongvolwassenen (tot 27 jaar) en volwassenen (27+ jaar).
YiSz biedt diensten gericht op het werken aan de persoonlijke ontwikkeling.
YiSz is laagdrempelig. Als Coach/Therapeut/Trainer start ik waar jij staat en vanaf daar gaan werken aan de wensen en behoeften in het proces.
Als Coach/Therapeut/Trainer vind ik dat het afstemmen met eenpersoon bepaalt wat voor een techniek of combinatie van technieken het beste bij je past.

Missie: mission statement YiSz

Als Coach/Therapeut heb ik de missie om een ieder te kunnen benaderen die er klaar voor is om aan zichzelf te werken of meer zichzelf te kunnen zijn.
Als Coach/Therapeut ontvang ik mensen op het punt waar je staat. We onderzoeken waar je staat, wat er aandacht nodig heeft om verder te kunnen groeien en ontwikkelen om het optimale uit onszelf te halen.
Als Coach/Therapeut geloof ik dat we onze kwaliteiten kunnen versterken en onze mindere kwaliteiten in balans leren krijgen. Soms betekent het dat we moeten loslaten van onze oude copingstijlen of vergeven etc., soms moeten we nieuwe vaardigheden aanleren.  Door je bewust te maken van wat er ligt, erken je wat er was en waar je naartoe wil.

Als Coach/Therapeut wil ik op deze manier betekenis geven aan de maatschappij, waarbij er meer aandacht is voor innerlijke processen, die hierdoor meer ruimte en kwaliteit bieden aan externe processen. In mij missie is het belangrijkste dat we het maximale aan potentie kunnen ontplooien om meer bewust en in balans in het leven te blijven staan.

Visie: de droom

Als Coach/Therapeut heb ik de visie mensen te ondersteunen in het openen van wegen tot persoonlijke groei en ontwikkeling. Als Coach/Therapeut geloof ik dat ik mensen met welke biologische, psychologische en sociale achtergronden te kunnen ondersteunen met een voor hen gepaste:
– Coaching
– Therapie
– of Training
*Psychodynamisch werken betekent dat het werken en bewegen naar de behoeften die zich aandienen in een sessie. Dit kan betekenen dat met instemming van de deelnemer/klant aandacht kunnen geven aan verschillende aspecten, met verschillende technieken, zodat de kern volledig bereikt kan worden om de groei zoveel mogelijk te stimuleren.

Kernwaarden YiSz:

– Respect en zorgvuldigheid: zijn basis kernwaarden om met elkaar te kunnen samenwerken. Met zorgvuldigheid zal er ondersteuning en begeleiding geboden worden, om jouw krachten tot zijn recht te kunnen laten komen. Met respect zal er ruimte ontstaan om je te kunnen zien en accepteren voor wie je bent, met en zonder alle omstandigheden. Met respect zal je omarmt worden voor wie je bent en in dit respect zal er samengewerkt worden om ruimte te creëren om het beste uit je zelf aan te pakken en te ontwikkelen.

– Innerlijke groei en oprechte verbinding: We starten waar je staat en ontwikkelen naar waar je in mogelijkheden wil gaan. Groei van binnenuit, creëert veerkracht naar buiten toe. Onbevooroordeeld bejegenen is hierbij de omgangsvorm.

– Veiligheid: Zonder een veilige omgeving kan er geen openheid ontstaan om te kunnen spreken over jezelf, te zijn wie je bent en te mogen zijn, zodat je trots kan zijn op jezelf.

– Reflectie en integriteit: Door eerlijk naar onszelf te kunnen kijken komt er ruimte om eerlijk te kunnen groeien en ontwikkelen. De reflectie blijft wederkerig, doordat ik als Coach/Therapeut zelfreflectie gebruik voor verdere ontwikkeling van het YiSz programma. In integriteit wil ik diensten aanbieden en aanpassen tot verdere kwaliteit.

Locatie

Het bezoekersadres: 
Wijnhaven 36, 3011 WS Rotterdam
De locatie is alleen beschikbaar op de afgestemde momenten. 
Verder kan er telefonisch of via de mail contact opgenomen worden. 

Contact

Mail adres: info@yisz.nl
Telefoonnummer: 06-48049881
Kvknummer: 72257369
BTW: NL001791516B60